Ambassadør oppdateringer fra brødrene Holtet

Sindre Holtet

Skiene jeg kjører på er Billy GoatKartel 108 og The Magnus.

Den skien jeg kommer til å bruke mest er Billy Goat. Dette er en forholdsvis stiv ski, som kan kjøres vanvittig hardt. Den egner seg til det meste av frikjøring, og selv til å være en relativt stiv ski så er den utrolig leken. Alle ON3P - skiene er solid bygd så de tåler mye juling. Det er en stor fordel at de har tykke stålkanter, og en tykk såle. Hvis man for eksempel skulle være uheldig å kjøre på stein, så lar dette seg enkelt fikse og man har en ski som varer i mange år. 

Kartel 108 er nok den skien jeg kommer til å tilbringe mest tid på når jeg kjører ski i Norge. Dette er en ski man kan gjøre alt mulig på. Den er passe bred til at den flyter godt i pudder, og den er relativt fartsstabil. Det er en ski som funker godt i preppa bakke også, og det er null problem å dra den med rundt i parken. Hvis du kjører mye forskjellig, og kun trenger et par ski så vil denne skien dekke alle behov. Jeg tror ikke jeg har kjørt på en mer allsidig ski noensinne. 

The Magnus er rett og slett den morsomste parkskien på markedet. Mye rocker i tupp og tail gjør at den egner seg godt til butters og leking, og den er stabil og bra å kjøre på. Den funker også veldig bra på større hopp, og er stiv nok til å ta tunge landinger. 

Akkurat nå er jeg i Verbier, hvor vi holder på med et filmprosjekt. Vi filmer til Next generation media sin nye film som kommer til høsten. Dette blir vanvittig kult, og vi har fått filmet mye bra. Dessverre når solen kom frem, så er forholdene alt for ustabile til at vi får kjørt store linjer sånn som vi egentlig hadde håpet på. 

Jeg ser fram mot resten av sesongen hvor jeg tenker å delta i Norgescupen, og samtidig blir det nok mer filming i løpet av sesongen.

Erfaringen med ON3P så langt er veldig god. Jeg har ikke klart å kjøre i stykker et skipar enda, og de tåler vesentlig mer enn andre merker. Mine forventninger til ON3P er at vi samarbeider med å fronte hverandre. At jeg prøver å få folk til å innse at dette er fete ski, og at dere hjelper meg med å fronte meg som skikjører. 

  

 

Eivind Holtet

Den siste tiden så har jeg fått kjørt masse på ski og har lært meg endel nytt. Har kjørt 2 Norgescuper på en på Hovden og en på Trysil. Kom litt uheldig ut disse gangene, da jeg i Trysil havnet rett utenfor finalen, og falt i Hovden, men har 3-4 konkurranser igjen denne sesongen og håper å gjøre det bedre der.

 

Vi gleder oss til å følge gutta videre i sesongen og ønsker de masse lykke til